Helsingin NMKY punnersi tiistai-illassa Munkkiniemen Kisapoikien ohi 71–63-voittoon. NMKY johtaa voiton myötä välieräsarjaa 2–1.

Helsingin NMKY löysi aseet paikallisvastustaja Munkkiniemen Kisapoikien löylyttämiseen tiistai-illan välierän päätösneljänneksellä. Markus Vallila ja Arsene Towa aloittivat loppukirin, joka vei joukkueen 71–63 (41–37) -voittoon. Finaalipaikka on katkolla HNMKY:lle torstaina 29.maaliskuuta.

Tasaisen avauspuolikkaan jälkeen MuKi alkoi ottaa pientä hallintaa kolmannella jaksolla Emil Uotilan ja Joonas Timosen pussituksilla. Päätösjaksolla isännät ottivat ohjat erityisesti puolustuspäässä. MuKi osui viimeisellä kympillä ainoastaan yhden Emil Uotilan näpeistä lähteneen kolmen pisteen kaaren isäntien porskutellessa voittonumeroihin omassa hyökkäyksessään.

Markus Vallila (13/10/3) oli isäntien tehokkain Tuure Takalan (13/2/6) osuessa kolmesti kolmen pisteen kaaren takaa. Arsene Towa (10/11/2) toimi tupla-tuplallaan tulitukena. MuKin riveistä Emil Uotila (18/3) ja Pyry Marttinen (14/4/2) sekä Markus Rautasalo (10/5/2) pelasivat tehokkaat minuutit.

Välieräsarja jatkuu torstaina 29. maaliskuuta kello 18.30 Munkkiniemen yhteiskoululla.