Lauri Markkanen oli jälleen sivussa, kun Chicago Bulls taipui Miamin vieraana. Kevin Durant teki sen sijaan paluun kentille, mutta sekään ei riittänyt kantamaan Golden State Warriorsia voittoon.

Miami otti tiukan otteen pudotuspelipaikasta kaataessaan ilman Markkasta pelanneen Chicagon. Chicagolle tappio oli jo seitsemäs peräkkäinen. Giannis Antetokounmpo oli Milwaukeen johtotähtenä, kun Bucks voitti Golden Staten vieraskentällä. Durant ja Draymond Green palasivat Golden Staten kokoonpanoon, mutta Quinn Cook oli joukkueen ykkösnimi 30 pisteellä. Durantin peli jäi lyhyeksi, kun hän sai suihkukomennuksen ehdittyään pelata vain 17 minuuttia.

Ruudun TV-ottelussa nähtiin jännittävä kamppailu, kun San Antonio puristi kotikentällään elintärkeän voiton Oklahoma Citystä. LaMarcus Aldridgen polvivamma ei osoittautunut pahaksi ja hän johdatti San Antonion voittoon 25 pisteellään. Andre Drummond murjoi 24 pistettä ja 23 levypalloa Detroitin voittaessa Washingtonin ja Indiana haki niukan voiton Sacramentoa vastaan.

NBA:n viime yön tulokset:
Detroit-Washington 103-92
Miami-Chicago 103-92
San Antonio-Oklahoma City 103-99
Sacramento-Indiana 103-106
Golden State-Milwaukee 107-116