Detroit pakkovoiton edessä yön TV-ottelussa

© Kuva: Getty Images

Detroit Pistons aloittaa kahden ottelun New Yorkin vierailunsa kohtaamalla ensi yönä Manhattanilla majaansa pitävän New York Knicksin. Detroitilla on kovat panokset ottelussa, sillä se on käytännössä pakkovoiton edessä pitääkseen haaveensa pudotuspelipaikasta elossa. Detroit on tällä hetkellä 6,5 voittoa Milwaukeeta perässä, kun sillä on seitsemän ottelua jäljellä. Mahdollisuudet pudotuspeleihin ovat siis pienet, mutta ne ovat kuitenkin olemassa. Detroit on tällä hetkellä kolmen ottelun voittoputkessa, mutta joutuu tulemaan toimeen ilman Blake Griffiniä, joka on loukkaantuneena sivussa. Griffinin ollessa poissa Andre Drummond on ottanut isompaa tonttia ja viime ottelussa Washingtonia korinalusjätti merkkautti komeat 24 pistettä ja 23 levypalloa.

New York Knicksin kausi on jälleen ollut vaikea eikä joukkueen palettia ole saatu millään toimimaan. Ykköstähti Kristaps Porzingis on sivussa vielä ensi vuoden puolelle ja päävalmentaja Jeff Hornacekin ympärillä vellovat kauden jälkeiset potkuhuhut. Knicks pallottelee tällä hetkellä täysin välimaastossa ilman mahdollisuutta pudotuspeleihin eikä se ole myöskään pelannut tarpeeksi huonosti saadakseen isot prosentit kärkivarauksiin kesän suhteen. Joukkueen vetovoima on himmentynyt huomattavasti, mutta kesän aikana isot muutokset saattavat palauttaa uskoa organisaatioon.

Itse ottelusta voi kuitenkin tulla mielenkiintoinen, sillä vastakkain ovat paineitta pelaava kotijoukkue sekä hyvässä vauhdissa oleva vierasjoukkue.

Suora lähetys ottelusta alkaa kello 0.00.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.