Kaarinan Ura Basket urakoi perjantaina Torpan Poikia vastaan pelatussa koripallotrillerissä niukan 95–82-voiton. Ura Basket pääsee voiton myötä mestaruusjahtiin miesten I divisioona A:n finaaleihin, jossa joukkue kohtaa HBA-Märskyn.

Munkkiniemen yhteiskoululla todistettiin perjantai-iltana todellista koripallotrilleriä miesten I divisioona A:n välierissä. Kaarinan Ura Basket nykäisi ottelun loppuminuuteilla pienen karkumatkan turvin 95–82 (47–41) -voittoon. Kolmannella välierävoitolla Ura Basket ratkaisi paikkansa Divari-A:n finaaleissa.

Pitkäperjantain avausminuutit hurjasteltiin todella tasaisesti. Toisella jaksolla ToPo käväisi 9 pisteen johdossa, mutta Aleksi Akpason ja Brian Moultrien vimmainen hyökkäystekeminen toivat Uran rinnalle ja ohi tauolle mentäessä. Kolmosjaksolla Ura ei vielä pystynyt nykäisemään kunnollista karkumatkaa jännityksen kohotessa päätösneljännekselle. ToPo kävi johdossa viimeisen neljänneksen alussa kunnes Ura Basket kaahasi lopulta Eero Sahlbergin kolmosesta käynnistyneellä loppurynnistyksellä johtoon, mitä helsinkiläisisännät eivät enää pystyneet purkamaan.

Moultrie (29/4/2), Akpaso (17/4/1) ja peräti viisi kolmen pisteen heittoa upottanut Eero Sahlberg (17/1 syöttö) johtivat Ura Basketin Hyökkäystä. ToPon Milton Jennings urakoi hurjat 24 pisteen ja 24 levypallon tilastot Juuso Kauppisen (19/2 syöttöä) tuella.

Ura Basket lähtee jahtaamaan I divisioona A:n voittoa HBA-Märskyä vastaan. Finaalien voittaja nousee Korisliigaan. Finaalien häviäjä karsii Korisliigan viimeiseksi sijoittuneen kanssa liigapaikasta.