Petteri Koponen ja Sasu Salin juhlivat voittoja Euroliigassa, kun Barcelona kaatoi Anadolu Efesin ja Malaga otti komean voiton Olympiakosista.

Barcelona haki selvän 107-83 (55-34)-voiton Anadolu Efesin vieraana. Aloitusviisikossa ollut Koponen heitti ottelussa kahdeksan pistettä ja antoi yhden syötön. Barcelona on Euroliigassa sijalla 15.
Ottelutilastot

Malaga pystyi pitämään Olympiakosin kurissa kotikentällään 87-85 (74-74, 47-33)-numeroin. Malaga vei ensimmäistä puoliaikaa, mutta Olympiakosin hurja kolmas neljännes (23-7) käänsi asetelmat päälaelleen. Malaga pystyi kuitenkin punnertamaan ensin varsinaisella peliajalla tasoihin ja kuittasi pelin nimiinsä jatkoerässä. Salinin saldo ottelussa oli seitsemän pistettä, kaksi levypalloa ja syöttö. Malagan sijoitus Euroliigassa on kymmenes.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Shawn Huffin ja Gordon Herbertin Frankfurt joutui kotikentällään tunnustamaan Hessenin derbyssä Giessenin paremmakseen 86-70 (44-34). Huffin tilastokirjoihin merkittiin kaksi pistettä ja kolme levypalloa. Frankfurt on sarjassa seitsemäntenä.
Ottelutilastot

Kroatian liigassa Carl Lindbom lähenteli tupla-tuplaa 11 pisteellä ja kahdeksalla levypallolla, kun Osijek hävisi niukasti Hermekselle 76-82 (38-39). Lindbom jakoi myös kolme syöttöä ottelussa. Osijek on sarjassa kahdeksantena.
Ottelutilastot

Jukka Toijalan valmentama Steaua Bukarest kärsi kirvelevän 76-78 (40-42)-tappion sarjakärki Sibiulle. Steaua on Romanian liigan ylemmässä loppusarjassa neljäntenä.
Ottelutilastot

Ranskan liigassa Lassi Tuovin luotsaama Gravelines-Dunkerque koki 81-88 (37-42)-tappion Antibesin vieraana. Gravelines-Dunkerque on sarjassa 12.
Ottelutilastot