Evita Iiskolan Panthers Osnabrück selvitti tiensä Saksan Kakkosbundesliigan pohjoislohkon finaaliin ja jatkaa taistelua noususta Bundesliigaan. Sofia Pelanderin kausi Ruotsin liigassa sen sijaan tuli päätökseen.

Osnabrück otti toisen voittonsa TuS Lichterfeldestä ja varmisti näin paikkansa Kakkosbundesliigan pohjoislohkon finaalissa. Osnabrück haki Berliinistä 57-52-voiton ja eteni näin taistelemaan noususta Bundesliigaan. Osnabrück saa vastustajan otteluparista Neuss-Wolfenbüttel.

Etelälohkossa Camilla Grönbergin Bad Homburg joutui taipumaan Jahn Münchenin vieraana 66-78 (36-36). Grönberg tilastoi 30 minuutissa viisi pistettä, kolme levypalloa ja riiston. Otteluvoitot ovat nyt 1-1 ja ratkaiseva kolmas ottelu pelataan Bad Homburgin kotikentällä sunnuntaina 8.4.
Ottelutilastot

Pelanderin Norrköping koki toisen tappionsa Uumajalle ja siten sen tie nousi pystyyn Ruotsin liigan pudotuspeleissä. Uumaja vei toisen ottelun nimiinsä selvästi 98-75 (41-35) ja siten otteluparin voitoin 2-0. Pelander tilastoi ottelussa neljä pistettä ja kolme levypalloa ennen virhetilinsä täyttymistä.

Vaikeasta polvivammasta toipunut Pelander ehti pelata Ruotsin liigassa tällä kaudella ahdeksan peliä 8,5 pisteen ja 7,3 levypallon ottelukohtaisin keskiarvoin.
Ottelutilastot