USA:n miesten yliopistokoripallomestaruus ratkesi viime yönä, kun Villanova voitti Michiganin 79-62 (37-28).

Villanova karkasi Michiganilta ensimmäisen puoliajan lopussa 23-7-juoksulla ja sai repäistyä yhdeksän pisteen kaulan tauolle lähdettäessä. Lopullisia voiton tahteja viriteltiin toisen puoliajan alussa, kun Villanova iski 7-2-jakson ja alkoi tehdä selvempää peräeroa. Villanova upotti ottelussa 10 kolmen pisteen heittoa ja erityisesti Donte DiVincenzo pelasi elämänsä ottelun vastaten viidestä onnistuneesta kolmen pisteen heitosta ja yhteensä 31 pisteestä. DiVicenzo tilastoi myös viisi levypalloa, kolme syöttöä ja kaksi torjuntaa. Mikal Bridges säesti 19 pisteellä. Michiganin ykkönen oli Muhammad-Ali Abdur-Rahkman 23 pisteellä.

Voitto oli Villanovalle toinen kolmen vuoden sisään ja samalla historian kolmas.