Torpan Pojat onnistui hankkimaan revanssin viime kauden finaalitappiolle kaatamalla Helmi Capitalsin kolmesti naisten I divisioonan finaalisarjassa. ToPo voitti sarjan päättäneen ottelun tiistai-iltana lukemin 70–53.

Torpan Pojat lähti vuolemaan tiistai-illasta kultaa, kun taas Helmi Capitals tuli naisten I divisioonan kolmanteen finaaliin selkä seinää -vasten tilanteessa. Torpan Poikien vimmainen hyökkäystekeminen ja laadukas puolustuspään peli ratkaisivat joukkueelle naisten I divisioonan mestaruuden ja oikeuden hakea paikkaa ensi kaudelle naisten Korisliigassa.

Naisten I divisioonan päättyminen kolmanteen finaaliin alkoi olla selvää jo päätösneljänneksen alussa, kun ToPo piti hallussaan yli 20 pisteen johtoa. Tehokkaasti avauspuolikkaan suorittanut ToPo piti intensiteetin korkealla tauon jälkeisillä minuuteilla pitäen päätösjaksolla voittolukemat selkeästi nimissään.

Mestaruusjoukkueen pelin sielu oli Laura Saarinen (17/14/3) kovalla uurastuksella kentän molemmissa päissä. Myös Meriem Eerikinharju (16/6/5), Laura Juhola (14/2/5) ja Moona Hämäläinen (10/8/3) olivat liekeissä finaalisarjan viimeistelyssä. Helmi Capitalsin peliä johti hyvin penkiltä tehoja antanut Saga Ukkonen (13/3).