Shawn Huffin Frankfurt tukevoitti asemiaan Saksan Bundesliigassa tärkeällä voitolla, mutta Alexander Madsen ja USK Praha jäivät niukasti pudotuspelien ulkopuolelle Tshekin liigassa.

Frankfurt otti selvän 83-67 (42-30)-voiton Mitteldeutscherista ja vankisti paikkaansa kahdeksan parhaan joukossa. Huff heitti ottelussa kahdeksan pistettä ja otti kuusi levypalloa. Gordon Herbertin valmentama Frankfurt on sarjassa nyt seitsemäntenä.

USK Praha voitti alemman jatkosarjan päätöskierroksen ottelussa Ostravan 89-71 (49-37), mutta se ei riittänyt nostamaan joukkuetta jatkosarjassa kahden parhaan joukkoon, sillä Kolin voitti omassa pelissään Brnon. Praha ja Kolin päätyivät lohkossa tasapisteisiin, mutta keskinäisten otteluiden vertailussa Kolin veti pidemmän korren ja jatkaa pudotuspeleihin. Madsen tilastoi Ostravaa vastaan 11 pistettä, kahdeksan levypalloa, kolme syöttöä ja kolme riistoa. USK Prahan kausi jatkuu neljän joukkueen playout-peleillä, joissa panoksena on sarjapaikan pitäminen.

Ranskan liigassa Jamar Wilsonin Nanterre hävisi vieraskentällä Dijonille 70-84 (36-39). Wilson urakoi kentällä 30 minuuttia heittäen yhdeksän pistettä, ottaen kolme levypalloa ja antaen kolme syöttöä. Nanterre on sarjassa tällä hetkellä seitsemäntenä.

Lassi Tuovin luotsaama Gravelines-Dunkerque otti tärkeän voiton kukistaessaan Limogesin kotonaan 72-66 (45-36). Gravelines-Dunkerque on sarjassa 12., mutta vain kahden voiton päässä kahdeksannesta sijasta.

Romanian liigassa Matti Nuutinen oli edelleen loukkaantuneena sivussa, kun Pitesti pääsi voiton makuun kaataessaan Cluj’n hienosti 78-74 (38-45). Pitesti on ylemmässä jatkosarjassa kuudentena.

Jukka Toijalan käskyttämä Steaua Bukarest taipui Timisoaran vieraana 66-78 (37-38). Steauan sijoitus Romanian liigan ylemmässä jatkosarjassa on viides.