Kahden ottelun herkkua tarjolla Ruudun NBA-illassa – panokset kovenevat

© Kuva: Getty Images

Ruutu hemmottelee ensi yönä NBA-faneja kahdella ottelulla. Alkulämmittelynä nähdään Los Angeles Clippersin ja Denver Nuggetsin kohtaaminen ja yön jälkiruokana tarjoillaan Houston Rocketsin ja Oklahoma City Thunderin huippukamppailu.

Clippersin ja Denverin ottelusta ei panoksia puutu, sillä molemmat joukkueet taistelevat kynsinhampain pudotuspelipaikasta. Molemmat ovat tällä hetkellä juuri ratkaisevan viivan alla. Erityisesti Clippersille tappio tietäisi pudotuspelihaaveiden hautaamista, mutta Denverillä säilyisi vielä hyvin hento oljenkorsi. Denver otti edellisottelussaan pakkovoiton Minnesotasta ja joukkueiden ero on nyt puoli voittoa. Läntisen konderenssin tilanne on äärimmäisen jännittävä, sillä voiton päässä Denveristä ovat myös New Orleans, San Antonio sekä Oklahoma City. Clippersillä on kahdeksantena majailevaan Minnesotaan matkaa 2,5 voittoa, joten sillä ei ole missään nimessä varaa hävitä ottelua.

Panokset ovatkin ottelussa huipussaan ja pelissä on varmasti nähtävissä jo pudotuspelitunnelmaa, sillä molemmat pelaavat veitsi kurkulla. Suora lähetys ottelusta alkaa kello 22.30.

Oklahoma City haluaa yllättää Houstonin

Yön toisessa ottelussa Oklahoma City matkustaa NBA:n ykkösjoukkue Houstonin vieraaksi. OKC tarvitsee edelleen voittoja varmistaakseen pudotuspelipaikkansa ja tietyllä tapaa ottelussa saatetaan käydä jo läpi hieman tulevia pudotuspeliasetelmia.

Houston on ollut hurjassa iskussa ja hävinnyt edellisestä 32 ottelustaan vain kaksi. OKC:n esitykset ovat sen sijaan ulleet tukkoisempia, sillä kuuden ottelun voittoputken jälkeen se on voittanut seitsemästä edellispelistään vain kaksi. Oklahoma City peleissä kovat panokset ovat näkyneet, sillä seitsemässä edellisessä kohtaamisessa pelin jälkeen tulosmarginaali on ollut suurimmillaan kuusi pistettä. OKC ei ole kuitenkaan pystynyt kääntämään tiukkoja otteluita edukseen ja sen takia se on ajautunut taisteluun pudotuspelipaikastaan.

Houston voi lähteä peliin vapautunein mielin, sillä runkosarjan ykköspaikka on jo takataskussa ja joukkueen peli kulkee. Houston ei kuitenkaan missään nimessä halua hävitä ottelua, sillä joukkueet saattavat ottaa mittaa toisistaan pudotuspeleissä eikä Houston halua antaa minkäänlaista henkistä etulyöntiasemaa vastustajalleen.

Suora lähetys ottelusta käynnistyy kello 3.30.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.