Ruudun TV-ottelussa Detroit matkustaa Memphisiin

© Kuva: Getty Images

Sunnuntai-illan Ruudun TV-ottelussa nähdään Memphis Grizzliesin ja Detroit Pistonsin välinen ottelu.

Vaikka kummankin joukkueen kausi tulee päättymään muutaman päivän päästä, niin Memphisillä on ottelussa hieman kyseenalaista panosta, kun se taistelee Phoenixin kanssa NBA:n huonoimman joukkueen tittelistä. Huonoin joukkue saisi varaustilaisuuden arvonnoissa 25 prosentin mahdollisuuden ykkösvaraukseen ja 64,3 prosentin mahdollisuuden top3-varaukseen. Toiseksi huonoimman joukkueen prosentit ovat 19,9 ja 55,8.

Detroitilla ei sen sijaan panosta ottelussa ole. Se taisteli tiukasti itäisen konferenssin pudotuspelipaikasta, mutta kohtaloksi tuli jäädä ensimmäiseksi ulos jäävistä seuroista. Vaikka Memphisin omissa intresseissä on hävitä ottelu, niin kyseessä on samalla joukkueen viimeinen kotiottelu ja haluaa varmasti jättää hyvän maun faneilleen. Toisena porkkanana Memphisille toimii se, ettei se halua pelata historiansa huonointa kautta. Sen jälkeen, kun joukkue siirtyi Vancouverista Memphisiin, niin Grizzlies on kahtena kautena pelannut 22/60 kauden. Yksi voitto kahdesta jäljellä olevasta ottelusta varmistaisi sen, ettei hävisi 60 ottelua tällä kaudella.

Memphis saa kotikentälleen vahvassa iskussa olevan Detroitin, sillä Pistons on voittanut kymmenestä edellispelistään kahdeksan, vaikka talven tähtihankinta Blake Griffin on puuttunut viime peleistä nilkkavamman takia.

Suora lähetys ottelusta alkaa kello 22.30.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.