Annika Holopainen jatkaa taistelua Bundesliigan mestaruudesta, kun Wasserburg eteni suoraan kahdella voitolla välieriin. Anni Mäkitalon ja Camilla Grönbergin kaudet sen sijaan päättyivät putoamiseen.

Holopaisen Wasserburg voitti Hannoverin 74-69 (41-38) ja eteni näin suoraan kahdella otteluvoitolla välieriin. Holopainen heitti seitsemän pistettä ja otti yhden levypallon.
Ottelutilastot

Mäkitalon kausi tuli päätökseen, kun Herner otti toisen voiton Donau-Riesistä ja eteni välieriin. Toinen ottelu Donau-Riesin kotikentällä päätti Hernerin 66-57 (37-24)-voitoon. Mäkitalolle merkittiin ottelussa kolme pistettä ja syöttö.

Donau-Riesin kanssa jatkosopimuksen hiljattain tehnyt Mäkitalo tilastoi ensimmäisenä kautenaan Bundesliigassa keskimäärin 4,4 pistettä, 2,0 levypalloa ja 1,1 syöttöä.
Ottelutilastot

Kakkosbundesliigan eteläisen lohkon välierissä Grönbergin Bad Homburg joutui taipumaan kolmannessa ja ratkaisevassa ottelussa Jahn Münchenille 64-72 (37-37). Grönberg auttoi joukkuettaan seitsemällä pisteellä, neljällä levypallolla, kolmella syötöllä ja kahdella riistolla.

Grönbergin kauden tilastokeskiarvot olivat 10,8 pistettä, 3,4 levypalloa ja 1,1 syöttöä.
Ottelutilastot