Pudotuspelien esimakua luvassa Ruudun TV-ottelussa

© Kuva: Getty Images
Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

NBA:n runkosarja lähenee loppuaan ja ensi yön Ruudun TV-ottelussa kohtaavat Washington Wizards ja Boston Celtics. Molemmat joukkueet ovat jo varmistaneet paikkansa pudotuspeleissä ja odotettavissa saattaa olla jopa tuleva pudotuspelipari.

Bostonin paikka itäisen konferenssin kakkosena on jo sinetöity, mutta Washingtonin sijoitus saattaa vielä muuttua. Tällä hetkellä joukkue on kahdeksantena, mutta sillä on vielä saumat nousta Miamin ohi seitsemänneksi. Kahdeksantena se saisi vastaansa Toronton ja sijoituttuaan seitsemänneksi Washington ja Boston aloittaisivat vastakkain pudotuspeleistä.

Washingtonilla on siis tietyllä tapaa varaa taktikointiin, riippuen siitä kumpi on vastustajista mieluisempi: Toronto vai Boston. Äkkiseltään ajateltuna siipirikkoinen Boston on tällä hetkellä itäisen konferenssin kärkinelikon heikoin joukkue. Joukkueen kesän hankinnat ja mestaruushaaveiden kulmakivet Kyrie Irving ja Gordon Hayward ovat sivussa loppukauden ajan, Daniel Theis on niin ikään sivussa kauden viimeiset ottelut ja peukalovammasta kärsivä Marcus Smart on vielä parin viikon päässä pelikunnosta. Boston on tällä hetkellä haavoittuvaisempi kuin kärkijoukkue Toronto, 14 ottelun voittoputkessa liihottava Philadelphia ja LeBron Jamesin johdattama Cleveland. Bostonin päävalmentaja Brad Stevens on kuitenkin saanut joukkueensa hyvään iskuun loukkaantumisista huolimatta, mutta luonnollisesti ne heikentävät joukkueen iskukykyä.

Washingtonin nykyvireessä ei tosin ole tällä hetkellä juuri hurraamista. Se on voittanut kymmenestä edellispelistään ainoastaan kaksi ja lähtee otteluun neljän ottelun tappioputkessa. Tuona aikana se on hävinnyt muun maussa häntäpään Chicagolle ja Atlantalle. Washingtonilla olisi pudotuspeleissä kana kynittävänä Bostonin kanssa, sillä joukkueet olivat vastakkain myös viime kaudella ja silloin Boston meni ottelusta jatkoon. Washington sai John Wallin takaisin kokoonpanoonsa kahden kuukauden loukkaantumisen jälkeen, mutta hakee vielä täyttä pelikuntoaan. Hän huilasikin edellisen ottelun Atlantaa vastaan, mutta on taas valmiina tulevaan otteluun.

Suora lähetys ottelusta alkaa kello 3.00.

Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS