Salon Vilpas selvitti kolmantena joukkueena tiensä Korisliigan välieriin, joukkueen haettua vastaansanomattoman 88-55 (49-28) -vierasvoiton KTP:sta. Vilpas etenee täten välieriin otteluvoitoin 3-1.

KTP pysytteli salolaisten kyydissä vielä avauskymmenminuuttisen, Vilppaan nykäistessä kuitenkin viiden pisteen johdon lyhyelle jaksojen väliselle tauolle siirryttäessä. Ottelun voittotaistelun kannalta ratkaiseva repäisy nähtiin toisella jaksolla, Juho Nenosen ja Jaylon Brownin nakuteltua vieraille 10-0 -pisteputken ja nostaessa Vilppaan 21 pisteen karkumatkalle.

Ottelun toisella puoliajalla KTP ei enää onnistunut uhkaamaan Vilppaan voittoa, salolaisten ottaessa nimiinsä myös kahden viimeisen neljänneksen jaksovoitot. Loppulukemat Steveco Areenalla kirjattiin lopulta Vilppaalle lukemin 88-55 (49-28).

– Meillä oli vähän hidas alku, mutta lopulta jätimme KTP:n alhaisiin pisteisiin. Käänsimme nämä kolme viimeisintä peliä eduksemme nimenomaan hyvällä puolustuksella, niputti Vilpas-luotsi Joonas Iisalo Korisliigan sivuilla.

Vierailijoiden sankareiksi nousivat tripla-tuplaa lähennellyt sentteri Aaron Jones (9/12/8 syöttöä/2 torjuntaa), tupla-tuplan toimittanut Tobin Carberry (14/11/3 sytöttöä/3 riistoa) ja 14 pistettä heittänyt Javontae Hawkins.