Jatkuuko Philadelphian hurja vire?

© Kuva: Getty Images

Philadelphia on voittanut jo 17 ottelua peräkkäin ja seuraavaksi se hakee toista voittoaan Miamista NBA:n pudotuspelien ensimmäisen kierroksen ottelusta.

Philadelphian meno on ollut hurjaa eikä tahtia ole hidastanut edes All-Star -sentteri Joel Embiidin loukkaantuminen. Kamerunilaisjätin ollessa sivussa tulokaspelaaja Ben Simmons on noussut entistä isompaan rooliin ja on johdattanut joukkuetta vakuuttavin ottein. Simmons operoi Philadelphian hyökkäyspeliä ensimmäisessä 130-103-voitossa peräti 14 syötöllä.

Miami pysyi Philadelphian kyydissä hieman yli puolet ja johti ottelua tauolle mentäessä neljällä pisteellä. Sen jälkeen Philadelphia pisti uuden vaihteen silmään vieden toisen puoliajan komeasti 74-43. Philadelphian hyökkäyspelaaminen on tällä hetkellä erinomaisissa kantimissa, sillä viidessä edellisottelussa se on rikkonut 130 pisteen rajan kolmasti.

Miamin ilonaiheet ensimmäisessä ottelussa rajoittuivat nimenomaan ensimmäiseen puoliaikaan ja joukkueen on ammennettava siitä uskoa. Kelly Olynyk tuli penkiltä vahvasti heittäen 26 pistettä ja otti seitsemän levypalloa. Huolenaiheena oli kuitenkin sentteri Hassan Whitesiden vaisu peli (2/6). Whitesiden onkin pystyttävä nostamaan tasoaan, sillä Embiid on näillä näkymin sivussa vielä tästä pelistä ja hänen palatessa Philadelphian kokoonpanoon, tilaa korin alla tulee olemaan entistä vähemmän. Nyt onkin Miamin mahdollisuus napata vierasvoitto ja ottaa etulyönti kotikentälle lähdettäessä. Se vaatii kuitenkin Philadelphian hyökkäyspelin ja etenkin Simmonsin pysäyttämistä.

Suora lähetys ottelusta alkaa kello 3.30.