Susijengin takamiehet loistivat kentän parhaina

Sasu Salin pääsi jälleen paukuttelemaan Petteri Koposelle henkseleitään, kun Malaga päihitti Barcelonan jo neljännen kerran tällä kaudella. Susijengin tähtikaksikko oli ilmiliekeissä tykittäen peräti yhdeksän kolmen pisteen heittoa sisään ja molemmat olivat myös joukkueidensa parhaat pistemiehet.

Barcelona kiri Malagan 17 pisteen taukojohdon kiinni ja käväisi päätösneljänneksellä johdossa, mutta Malaga pystyi kuitenkin pitämään pintansa loppuun asti napaten tärkeän 80-78 (44-26)-voiton. Salin loisti Malagan pistetykkinä, kun hän upotti kuudesta kolmen pisteen heittoyrityksestään viisi sisään ja keräsi yhteensä 16 pistettä. Tilastot kaunistuivat myös yhdellä levypallolla ja yhdellä syötöllä. Koponen teki niin ikään jälleen tarkkaa työtä sukittamalla kolmen pisteen heittonsa 4/5 ja kasasi 14 pistettä, yhden levypallon ja kolme syöttöä. Barcelona on sarjassa kolmantena ja Malaga viidentenä.
Ottelutilastot

LEB Orossa Roope Ahosen 14 pistettä eivät riittäneet Ourenselle voittoon Barcelonan kakkosjoukkuetta vastaan. Barcelona oli kotonaan vahvempi 83-69 (49-29)-numeroin. Ahosen tilastoihin lisättiin myös neljä levypalloa, yksi syöttö ja kaksi riistoa. Ourense on sarjassa 11.
Ottelutilastot

Gordon Herbertin ja Shawn Huffin Frankfurt oli lähellä yllättää sarjakärki Bayern München, mutta Bayern nousi päätösneljänneksellä 87-83 (37-41)-voittoon. Huff urakoi puoli tuntia ja kasasi sinä aikana neljä pistettä, kuusi levypalloa ja kaksi syöttöä. Frankfurt on sarjassa tällä hetkellä kahdeksantena.
Ottelutilastot

Gerald Lee Junior ei pelannut, kun Maccabi Ashdod jatkoi vahvaa menoaan Israelin liigassa voittamalla kotikentällään Maccabi Haifan (43-28). Ashdod on sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote