Video: NBA:ssä nähtiin jymypaukku ja suurjännitystä – katso yön huippuhetket

© Kuva: Getty Images

NBA:ssä koettiin viime yönä yllätystä ja draamaa.

Cleveland menetti kotietunsa, kun Indiana aloitti pudotuspelisarjan voiton. Victor Oladipo kantoi Indianan soihtua 32 pisteellä. Dramatiikkaa nähtiin Bostonissa, kun kotijoukkue voitti jatkoajalla Milwaukeen. Boston näytti ratkaisseen ottelun jo varsinaisella peliajalla, kun Terry Rozierin step back -kolmonen upposi sisään 0,5 sekuntia ennen loppua. Milwaukee tuli kuitenkin tasoihin Khris Middletonin lähes puolesta kentästä lähteneellä heitolla. Jatkoajalla Boston oli sitten parempi. Milwaukeen tehokaksikkona hääri Giannis Antetokounmpo (35/13) sekä Middleton (31). Yön tehokkain pussittaja oli 44 pistettä heittänyt James Harden, kun Houston aloitti pudotuspelitaipaleensa niukalla voitolla Minnesotasta. Oklahoma City sen sijaan kukisti Utahin Paul Georgen 36 pisteen johdattelemana.

NBA:n viime yön tulokset:
Boston-Milwaukee 113-107 (otteluvoitot 1-0)
Cleveland-Indiana 80-98 (otteluvoitot 0-1)
Oklahoma City-Utah 116-108 (otteluvoitot 1-0)
Houston-Minnesota 104-101 (otteluvoitot 1-0)