Jamar Wilson oli Nanterren johtohahmoja, kun joukkue voitti tärkeässä Ranskan liigan ottelussa Bourg-en-Bressen. Romanian liigassa Jukka Toijala luotsasi Steauan voittoon kärkijoukkue Sibiusta.

Wilson oli tarkkana upottaessaan 16 pistettä Nanterren hakiessa tärkeän 89-78 (42-43)-voiton Bourg-en-Bressen vieraana. Wilsonin hyppysiin tarttui myös kuusi levypalloa. Nanterre on Ranskan liigassa kahdeksantena.

Ottelutilastot

Lassi Tuovin valmentama Gravelines-Dunkerque taipui 80-86 (59-67) Pau-Lacq-Orthezin vieraana. Gravelines-Dunkerque on sarjassa 12.
Ottelutilastot

Romanian liigassa Toijalan Steaua kaatoi kärkijoukkue Sibiun 77-73 (48-36) ja on Romanian ylemmässä jatkosarjassa kolmantena.
Ottelutilastot

Matti Nuutisen Pitesti koki kuudennen tappionsa seitsemään edellispeliin, kun se taipui kotikentällään Oradealle jatkoajan jälkeen 93-98 (81-81, 43-40). Nuutinen urakoi peräti 35 minuuttia ja heitti sinä aikana kolme pistettä, otti kuusi levypalloa, antoi neljä syöttöä ja nappasi yhden riiston. Pitesti on ylemmässä jatkosarjassa kuudentena.
Ottelutilastot

Tshekin liigan playout-lohkossa Alexander Madsen ja USK Praha hävisivät vieraskentällä Ostravalle 79-89 (49-46). Madsen heitti ottelussa yhdeksän pistettä, nappasi kuusi levypalloa ja yhden riiston. USK Praha pitää tappiosta huolimatta playout-lohkon ykköspaikkaa.
Ottelutilastot