Korisfanit lisäsivät NBA-tähden fantasy-ryhmäänsä – maksoi tappionsa korkojen kera

© Kuva: Getty Images

Siirryttyään Minnesota Timberwolvesin riveihin kesällä, Jimmy Butler antoi henkilökohtaisen puhelinnumeronsa lehdistötilaisuudessa. Butlerin pointtina oli, että kriitikot voivat soittaa hänelle suoraan. Sheldon Jack Bowen kuitenkin käytti numeroa toiseen tarkoitukseen.

Bowen lisäsi Butlerin puhelinnumeron mukaan hänen kavereidensa NBA-fantasyliigan yhteystietoihin vitsinä. Kun kausi tuli päätökseen ja oli voittajalle maksun aika, niin Bowen kysäisi Twitterissä Butlerilta, että maksaisiko tämä 20 dollarin velkansa oltuaan fantasyliigan viimeinen.

Butler huomasi twiitin ja pisti agenttinsa asialle, joka selvitti Bowenin osoitteen. Butler lähetti Bowenille pelissä pidetyt Jordan-kengät nimmarilla, hänen pelipaitansa ja 20 dollarin setelin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.