Golden State Warriorsin ja San Antonio Spursin ottelusarja on katkolla sunnuntai-iltana, kun joukkueet iskevät yhteen neljännessä kohtaamisessaan. Golden State on voittanut kaikki kolme edellisottelua vakuuttavasti.

San Antonio ei ole löytänyt lääkkeitä Golden Staten kukistamiseksi, vaikka hallitsevalta mestarilta puuttuu riveistään Stephen Curry. Golden State on vienyt kaikki kolme edellispeliä selvin numeroin ja San Antonio on jäänyt täysin aseettomaksi. San Antonion tilannetta ei helpota otteluun lähdettäessä se, että päävalmentaja Gregg Popovich on sivussa ottelusta vaimonsa kuoleman takia. Päävalmentajavastuu ottelussa onkin italialaisella Ettore Messinalla.

San Antonion ongelmana on ollut huono heittopeli. Kahdessa edellispelissä se on pussittanut ainoastaan 11 kolmen pisteen heittoa, mutta yrityksiä on ollut 61. Golden State sen sijaan on jyrännyt laajalla rintamalla pistehait Kevin Durant ja Klay Thompson ovat saaneet hyvin tukea muun muassa Shaun Livingstonelta, JaVale McGeeltä, Draymond Greeniltä sekä Andre Iguodalalta. Durant ja Livingstone muljauttivat nilkkansa edellisottelun loppupuolella, mutta molemmat lienevät pelikunnossa.

San Antonion materiaalin kapeus näkyy etenkin otteluin toisella puoliajalla. Spurs on pystynyt haastamaan Golden Staten vielä ensimmäisellä, mutta Warriors on kuitannut toiset puoliajat yhteensä 33 pisteen erolla kolmessa edellispelissä. San Antoniolta loppuvat sekä jalat että taito, kun Golden State pystyy jylläämään leveämmän materiaalinsa avulla.

Etukäteen ajateltuna ottelun pitäisi olla Golden Statelle läpihuutojuttu, mutta ottelusarjan katkaiseminen ei ole koskaan helppoa eikä varsinkaan vieraskentällä. Suora lähetys ottelusta alkaa kello 22.30.