Shawn Huffin Frankfurt sekä Carl Lindbomin Osijek tukevoittivat otettaan pudotuspelipaikoista, kun runkosarjat lähenevät loppuaan Euroopan kentillä.

Frankfurt kairasi tärkeän voiton kaadettuaan kotikentällään Bambergin 83-72 (51-33). Päävalmentaja Gordon Herbert antoi luotettavalle sotaratsulleen jälleen runsaasti vastuuta, kun Huff urakoi kentällä 32 minuutin ajan. Huffin tilastoihin tuli kaksi pistettä, viisi levypalloa, syöttöä ja riisto. Frankfurt on sarjassa kahdeksantena, kun kolme kierrosta on runkosarjaa jäljellä.
Ottelutilastot

Lindbomin Osijek on niin ikään tiukasti kiinni pudotuspelipaikasta, kun se voitti kotonaan Alkarin 95-72 (46-33). Lindbom heitti Osijekille 15 pistettä, otti kuusi levypalloa, antoi yhden syötön sekä riisti pallon kertaalleen. Osijek on Kroatian liigassa kahdeksantena, kun runkosarjaa on pelaamatta yksi kierros.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Petteri Koponen auttoi Barcelonan voittoon Gipuzkoasta 11 pisteellä ja neljällä levypallolla. Barcelonan voittolukemat olivat 89-74 (46-35) ja se on sarjassa nyt kolmantena.
Ottelutilastot

Sasu Salinin Malaga koki niukan 73-74 (36-31)-tappion Valencian vieraana. Ottelun sankariksi nousi Sam Van Rossom, joka upotti voittokorin viime sekunneilla. Salin heitti ottelussa seitsemän pistettä ja tilastot kaunistuivat myös kolmella levypallolla ja kahdella syötöllä. Malaga on sarjassa viidentenä.
Ottelutilastot

Turkin liigassa Anton Odabasin Trabzonspor kärsi 76-81 (40-41)-tappion Büyükcekmecen vieraana. Odabasi heitti neljä pistettä, otti kahdeksan levypalloa ja antoi yhden syötön. Trabzonspor on sarjassa 13.
Ottelutilastot