LeBron James oli totutusti Clevelandin sankari, kun hän upotti ratkaisevan kolmen pisteen heiton summerin soidessa. Vaisuhkot pudotuspelit pelannut Russell Westbrook oli pitelemätön Oklahoma Cityn ottaessa pakkovoiton.

Indianalla oli mahdollisuus napata etu itselleen, kun Victor Oladipo ajoi korille muutama sekunti ennen loppua, mutta takaa ilmestyi Jamesin iso käsi, joka blokkasi Oladipon yrityksen. James pyysi aikalisän ja sen jälkeen upotti kaukaa ratkaisevan kolmen pisteen heiton sukkaan samaan aikaan, kun summeri soi. James tilastoi lopulta 44 pistettä, 10 levypalloa ja kahdeksan syöttöä.

Westbrook äityi hurjaan vireeseen Oklahoma Cityn voittaessa Utahin. Utah johti peliä jo 25 pisteellä ja näytti menevän jatkoon. Sitten Westbrook ja Paul George astuivat kuvaan, kun OKC tuli tasoihin 32-7-jaksolla. Lopulta Westbrook tilastoi 45/15 ja George säesti 34 pisteellä.

Toronto otti paluupaikan Washingtonia vastaan, kun DeMar ReRozan (32) johdatti joukkueen takaisin voittokantaan. Houston varmisti paikkansa jatkossa, kun se hoiteli kotonaan Minnesotan.

NBA:n viime yön tulokset:
Toronto-Washington 108-98 (otteluvoitot 3-2)
Cleveland-Indiana 98-95 (otteluvoitot 3-2)
Houston-Minnesota 122-104 (otteluvoitot 4-1)
Oklahoma City-Utah 107-99 (otteluvoitot 2-3)