Petteri Koposen vahvat esitykset jatkuivat, kun hän avitti Barcelonan voittoon Andorrasta ja Anton Odabasi oli jälleen tehokkaana Turkin liigassa. Shawn Huff ja Gordon Herbert aloittivat pudotuspelit Saksan Bundesliigassa, kun taas Carl Lindbomin kausi tuli päätökseen Kroatiassa.

Koposen sihti oli jälleen kohdillaan hänen pussittaessa täydellisellä heittopelillä kahdeksan pistettä 13 minuutissa Barcelonan kaataessa Andorran selvästi 94-70 (47-32). Koponen tilastoi myös kaksi syöttöä ja riiston. Barcelona on sarjassa toisena ennen sunnuntain pelejä.
Ottelutilastot

Huffin ja Herbertin Frankfurt taipui pudotuspelien avauksessa Bayern Münchenille 72-85 (34-33). Huff keräsi ottelussa kahdeksan pisteen, kahden levypallon ja yhden syötön tilastot. Bayern München johtaa otteluvoitoin 1-0.
Ottelutilastot

Saksan ProA:ssa Tuomas Iisalon ja Vesa Vertion Crailsheim Merlins aloitti finaalisarjan selvällä 87-103 (41-44)-tappiolla Vechtalle. ProA:n mestari ratkeaa kahden ottelun yhteistuloksella ja toinen peli pelataan Vechtan kotikentällä sunnuntaina.
Ottelutilastot

Romanian liigan pudotuspeleissä Jukka Toijalan ja Matti Nuutisen joukkueet kokivat tappiot.

Toijalan menetti kotikentällään voiton heikkoon viimeiseen neljännekseen, kun Timisoara ryösti kotiedun itselleen 74-69 (32-38). Timisoara vei päätösneljänneksen nimiinsä 26-10 nousten ohi ja tasoittaen otteluvoitot 1-1.
Ottelutilastot

Pitesti hävisi vieraskentällä Oradealle selvästi 88-58 (36-40). Pitestin kohtaloksi koitui surkea toinen puoliaika, jonka se hävisi peräti 18-52. Nuutinen tilastoi ottelussa kolme pistettä, levypallon ja syötön. Otteluvoitot ovat 1-1 ja seuraavat kaksi peliä pelataan Pitestin kotikentällä.
Ottelutilastot

Kroatian liigassa Lindbomin Osijek jäi aseettomaksi Cedevitaa vastaan 62-89 (36-49)-voitolla. Cedevita paineli jatkoon suoraan kahdella voitolla. Lindbom heitti ottelussa kolme pistettä, otti viisi levypalloa ja riisti pallon kertaalleen.

Vuodenvaihteessa Osijekiin siirtynyt Lindbom tilastoi tällä kaudella keskimäärin 10,2 pistettä, 6,1 levypalloa ja 1,8 syöttöä.
Ottelutilastot

Odabasi pussitti 14 pistettä ja otti viisi levypalloa Trabzonsporin ottaessa tärkeän 100-95 (43-45)-voiton Yesilgiresunista. Lisäksi Odabasi antoi kaksi syöttöä ja otti yhden riiston. Trabzonspor on sarjassa 12.
Ottelutilastot