Aleksi Akpaso, 25, jatkaa Korisliigaan nousseen Kaarinan Uran riveissä. Akpason uusi sopimus on muotoa 1+1, jossa jälkimmäinen vuosi on optio seuraavalle kaudelle.

Kuuden Korisliigakauden ”konkari” Akapaso pelasi kuluneella kaudella divarin mestarijoukkueessamme erinomaisin tehoin. Ottelukohtainen pistekeskiarvo 13,4 syntyi mainiolla osumatarkkuudella. Väkivahva Akpaso nousi jo ensimmäisellä kaudellaan Ura-fanien suosikkipelaajien joukkoon.

– Fiilikset on oikein hyvät viime kauden jäljiltä. Joukkueemme kasvoi valtavasti pleijareiden aikana ja lopputulokseen voi olla tyytyväinen. Pyrimme pelaamaan nopeatempoista korista, ja aina kun siinä onnistuttiin, niin hyviä asioita tapahtui. Tämä pelityyli sopii minulle hyvin, Akpaso myhäilee seuran sivujen mukaan.

– Odotan innolla tulevaa kautta Korisliigassa. Uskon, että tulemme saamaan kasaan hyvin kilpailukykyisen ja mielenkiintoisen joukkueen. Tässä on nyt hyvin aikaa valmistautua ja tulla nälkäisempänä kuin koskaan ensi kauden vääntöihin.

Myös päävalmentaja Kristian Palotie on innoissaan tärkeästä jatkosopimuksesta.

-Aleksin jatkosopimus on valtavan iso asia seuralle. Alen kohdalla seuran tärkein tavoite on kuntouttaa mies sellaiseen kuntoon, että pikkuvaivoista päästään eroon ja parhaita ikävuosiaan lähestyvän pelaajan ura venyy pitkälle, Palotie toteaa.

– Aleksi oli kaukana täydestä kunnosta vielä viime kaudella, mutta silti joukkueemme tärkeimpiä pelaajia molemmissa kenttäpäädyissä. Kauden alkuun mennessä pitäisi miehen olla täydessä tikissä ja siinä kohtaa kyseessä onkin sitten aikamoinen pelaaja myös Korisliiga-tasolle!