Harvinaisen seurauskollinen NBA-veteraani lopettaa uransa

© Kuva: Getty Images

15 kautta NBA:ssa pelannut Nick Collison on päättänyt lopettaa uransa.

Collison pelasi uransa aikana yhteensä 910 runkosarjan ottelua ja tilastoi niissä keskimäärin 5,9 pistettä, 5,2 levypalloa ja 1,0 syöttöä. Lisäksi pudotuspelejä mahtui uralle yhteensä 91 4,3 pisteen ja 3,8 levypallon keskiarvoilla.

37-vuotias Collison edusti koko uransa samaa organisaatiota, kun hän aloitti uransa vuonna 2004 Seattle SuperSonicsissa ja siirtyi seuran mukana Oklahoma Cityyn, jota hän edusti lopun uraansa. Collison on yksi viidestä pelaajasta, joka on pelannut vähintään 15 kautta saman organisaation riveissä.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.