Shawn Huffin ja Gordon Herbertin Frankfurt Skyliners tasoitti pudotuspelisarjan Bayern Müncheniä vastaan Saksan Bundesliigassa. Jukka Toijalan sekä Matti Nuutisen joukkueet sen sijaan lähtevät viikonlopun otteluihin selkä seinää vasten ja Anton Odabasin vahvat esitykset Turkin liigassa saivat jatkoa.

Frankfurt otti kotonaan komean 75-69 (42-35)-voiton runkosarjan voittajasta tasoittaen ottelusarjan tilanteeseen 1-1. Bayern hävisi runkosarjassa ainoastaan kolme ottelua koko kauden aikana. Huff lukeutui joukkueensa parhaimmistoon 11 pisteellä, kahdeksalla levypallolla ja yhdellä blokilla.
Ottelutilastot

Romanian liigassa Toijalan valmentama Steaua Bukarest on tukalassa tilanteessa, kun se hävisi vieraskentällä Timisoaralle 82-89 (42-35). Timisoara johtaa otteluvoiton 2-1 ja kolmella voitolla pääsee jatkoon. Neljäs ottelu pelataan perjantaina Timisoaran kotikentällä.
Ottelutilastot

Nuutisen Pitesti taipui kotikentällään Oradealle 70-83 (37-52). Samalla Oradea nappasi kotiedun takaisin itselleen ja johtaa nyt otteluvoiton 2-1. Nuutinen oli ottelussa tehokkaana heittäessään 12 pistettä ja keräsi tilastoihin myös kuusi levypalloa, kaksi riistoa ja yhden syötön. Nuutisen teholukema 16 oli joukkueen paras.
Ottelutilastot

Odabasin 20 pistettä, neljä levypalloa ja kolme syöttöä eivät riittäneet Trabzonsporille voittoon Turkin liigan ottelussa Tofasia vastaan. Odabasi nosteli kaikki 10 kakkosen yritystään sisään, mutta Tofas kuittasi pisteet 103-63 (51-36)-voitolla. Trabzonspor on sarjataulukossa 13.
Ottelutilastot

Israelin liigassa Gerald Lee Juniorin Maccabi Ashdod koki kirvelevän 71-72 (35-42)-tappion kotikentällään Hapoel Tel Aviville. Lee taituroi tilastoikseen yhdeksän pistettä ja kaksi levypalloa. Ashdod on sarjassa toisena.
Ottelutilastot