Boston jätti Clevelandin vaille mahdollisuuksia

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Boston Celtics aloitti NBA:n välieräsarjan Cleveland Cavaliersia vastaan vakuuttavasti ottamalla ensimmäisestä ottelusta 108-83-voiton.

Boston piti ottelua käsissään koko ajan johtaen ottelua parhaimmillaan 29 pisteellä. Cleveland sai pienoisen kirin kolmannen neljänneksen lopussa ja sai kavennettua eron 14. Päätösneljänneksen alussa Boston kuitenkin lisäsi jälleen kaasua ja ottelu oli sitä myöten selvä.

Boston onnistui pitämään LeBron Jamesin ainoastaan 15 pisteessä ja Clevelandin kohtaloksi koitui myös surkea heittopeli. Cleveland heitti kolmen pisteen heittonsa 15,4 prosentin tarkkuudella ja kakkoset 36 prosentin. Boston sen sijaan jyräsi laajalla rintamalla Jaylen Brown (23), Marcus Morris (21/10) ja Al Horford (20) rikkoivat 20 pisteen rajan ja Jayson Tatum (16) nakutti tärkeitä koreja ratkaisuvaiheessa.

NBA:n viime yön tulos:
Boston-Cleveland 108-83 (otteluvoitot 1-0)

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!