Philadelphialla isot verkot vesillä kesällä – seura usean supertähden kintereillä

© Kuva: Getty Images

Philadelphia 76ers oli yksi tämän NBA-kauden positiivisista yllättäjistä, kun viime vuodet sarjan pohjamudissa rakennusprosessiaan käynyt joukkue sijoittui itäisessä konferenssissa kolmanneksi. Tulevana kesänä joukkue pyrkii haalimaan riveihinsä todella ison kaliiberin nimiä, joista kärkinimenä on LeBron James.

Philadelphia on noussut vahvaksi kandidaatiksi Jamesin uudeksi seuraksi ja tiettävästi Philadelphia yrittää houkutella hänet riveihinsä. Toinen iso nimi, joka on joukkueen kiikarissa, on San Antonion Kawhi Leonard. Leonardin ja San Antonion suhde viilentyi huomattavasti tämän kauden aikana ja on mahdollista, että Leonard vaihtaa kesällä maisemaa.

Philadelphialla ei kuitenkaan riitä palkkakatto saamaan molempia tähti riveihinsä, mutta yhdysvaltalaislähteiden mukaan seura aikoo pistää kaikkensa peliin houkutellakseen Jamesin Philadelphiaan.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.