Susijengin kipparin joukkue aiheuttamassa jättiyllätystä

© Kuva: fiba.com

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Shawn Huffin ja Gordon Herbertin Frankfurt Skyliners ryösti kotiedun itselleen Saksan Bundesliigan pudotuspeleissä. Romanian liigassa Jukka Toijalan valmentama Steaua Bukarest otti pakkovoiton, kun taas Matti Nuutisen kausi tuli päätökseen ja Espanjassa Sasu Salin upotti komeasti 16 pistettä.

Frankfurt siirtyi otteluvoitoissa 2-1 johtoon Bayern Müncheniä vastaan, kun se haki maukkaan 86-83 (25-39)-vierasvoiton. Tappio oli runkosarjan voittaneelle Bayernille vasta viides tällä kaudella ja toinen kotikentällä. Huff vauhditti voittoa 12 pisteellä ja kahdella levypallolla. Jatkopaikkaan vaaditaan kolme voittoa.
Ottelutilastot

Steaua Bukarest otti kotiedun takaisin itselleen, kun se voitti vieraskentällä Timisoaran 74-64 (43-42). Otteluvoitot ovat nyt 2-2 ja viides ja ratkaiseva peli pelataan maanantaina.
Ottelutilastot

Nuutisen kausi päättyi, kun Pitesti hävisi Oradealle 67-74 (38-39). Näin Oradea eteni jatkoon otteluvoiton 3-1. Nuutinen urakoi joukkueensa suurimmat minuutit 33,5 ja tilastoi sinä aikana kahdeksan pistettä ja viisi levypalloa. Nuutinen keräsi Romanian liigassa kauden tilastokeskiarvoikseen 6,2 pistettä, 4,3 levypalloa ja 1,3 syöttöä.
Ottelutilastot

Salin ja Wilson pudotuspeleihin

Espanjan liigassa Salin heitti Malagalle 16 pistettä, mutta se ei riittänyt voittoon Zaragozaa vastaan, kun se hävisi kirvelevästi 82-83 (37-36). Salin tilastoi lisäksi neljä levypalloa ja riiston. Malaga on sarjassa kuudentena ja varmisti tappiosta huolimatta paikkansa pudotuspeleissä.
Ottelutilastot

Petteri Koposen Barcelona koki niin ikään tappion, kun se taipui Teneriffan vieraana 81-86 (32-46). Koposen ainoiksi tilastomerkinnöiksi kirjattiin yksi levypallo ja yksi riisto. Barcelona on sarjassa kolmantena. Espanjan liigan runkosarjaa on jäljellä kaksi ottelua.
Ottelutilastot

Ranskan liigassa Jamar Wilsonin Nanterre varmisti pudotuspelipaikkansa, kun se voitti kotonaan Limogesin 85-79 (33-40). Wilson heitti ottelussa yhdeksän pistettä, otti kaksi levypalloa ja antoi yhden syötön. Nanterre on sarjassa seitsemäntenä, kun Ranskan liigaa on jäljellä yksi kierros.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin valmentama Gravelines-Dunkerque hävisi vieraskentällä Dijonille 82-97 (38-44). Gravelines-Dunkerque on sarjassa 13. eikä sillä ole enää mahdollisuuksia pudotuspeleihin.
Ottelutilastot

Anton Odabasin kausi Turkin liigassa päättyi 76-91 (40-43)-tappioon Usakille. Odabasi tilastoi kauden aikana keskimäärin 4,1 pistettä ja 2,2 levypalloa. Trabzonspor oli sarjassa lopulta 13.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!