Video: Golden State nappasi heti kotiedun itselleen – Durant hurjassa vireessä

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Suurin mestarisuosikki Golden State Warriors aloitti välieräsarjan Houston Rocketsia vastaan vakuuttavasti napaten kotiedun heti itselleen.

Houston kamppaili tasapäisesti Golden Staten kanssa vielä ensimmäisen neljänneksen, mutta Golden State lisäsi kaasua jälleen toisella puoliajalla. Houston oli kannassa kiinni vielä loppuhetkille saakka, mutta lopulta GSW oli liian kova.

Golden Staten voittoa siivittivät 37 pistettä heittänyt Kevin Durant sekä kuusi kolmosta pussittanut ja yhteensä 28 pistettä kerännyt Klay Thompson. James Harden upotti 41 pistettä ja Chris Paul säesti 23 pisteellä.

NBA:n viime yön tulos:
Houston-Golden State 106-119 (otteluvoitot 0-1)

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!