Houstonilla pakkovoiton paikka Ruudun TV-ottelussa

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Houston Rockets ja Golden State Warriors kohtaavat ensi yön Ruudun TV-ottelussa. Houstonilla on käytännössä pakkovoiton paikka.

Golden State otti kotiedun itselleen viemällä nimiinsä ensimmäisen ottelun. Kevin Durant ja Klay Thompson olivat tällä kertaa Golden Staten johtohahmot, kun Durant tykitti 37 pinnaa ja Thompson kasasi 28. Houstonilta ykköspyssy oli 41 pisteen James Harden.

Vaikka Harden olikin Houstonin johtotähti ottelussa, niin häneen tietyllä tapaa myös kulminoituivat Houstonin ongelmat. Houston on jyrännyt koko kauden Hardenin ja Chris Paulin yksi vastaan yksi -tilanteiden avulla sekä vahvalla kaukoheittopelillä. Ensimmäisessä ottelussa isolation-pelaaminen ei kuitenkaan toiminut, sillä vastassa oli sarjan parhaimpia puolustusjoukkueita. Pallo jäi liian usein kaksikon käteen eikä pallo liikkunut. Golden State pakotti Houstonin kolmasti luopumaan pallosta hyökkäysajan umpeuduttua ja lisäksi Houston joutui ottamaan heittoratkaisun 17 kertaa viimeisen neljän sekunnin aikana. Vaikka Golden Staten hyökkäyspelaaminen on yleensä otsikoissa, niin myös sen puolustus ansaitsee tunnustusta.

Houstonin on saatava palloa paremmin liikkeelle ja Hardenin sekä Paulin on pystyttävä liikuttamaan palloa paremmin ja Houstonin hyökkäyspelaamisen on oltava nopeampaa. On mielenkiintoista nähdä lähteekö päävalmentaja Mike D’Antoni muuttamaan Houstonin taktiikkaa ja löytyy hihasta uusi ässä, vai yrittääkö hän luottaa tuttuun konseptiin. Se selviää ensi yönä.

Suora lähetys Ruudusta alkaa kello 4.00.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!