Houston tasoitti ottelusarjan vakuuttavalla voitolla

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Houston Rockets otti tärkeän voiton tasoittaessaan ottelusarjan Golden State Warriorsia vastaan. Houston voitti toisen ottelun 127-105.

Houston tasoitti ottelusarjan vakuuttavalla esityksellä, vaikka Golden Staten Kevin Durant tykitti ottelussa 38 pistettä. Kun Houston oli ensimmäisessä ottelussa pääasiassa James Hardenin ja Chris Paulin varassa, niin nyt kaksikko sai apuja. Eric Gordon (27) oli Hardenin (27/10) paras pistemies ja PJ Tucker (22) ja Trevor Ariza (19) kantoivat myös kortensa kekoon. Durantin ohella ainoa kaksinumeroisiin yltänyt Golden State -pelaaja oli Stephen Curry (16).

NBA:n viime yön tulos:
Houston-Golden State 127-105 (otteluvoitot 1-1)

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!