Koripallon Euroliigan Final Four on edessä loppuviikosta Serbian Belgradissa. Välierissä ottavat perjantaina yhteen turkkilainen Fenerbache ja liettualainen Zalgiris Kaunas sekä venäläinen TsSKA Moskova ja espanjalainen Real Madrid.

– Belgradissa tulee olemaan takuulla upea tunnelma. Siitä pitävät jo huolen monet serbipelaajat, jotka ovat peleissä mukana, otteluita Viasatille selostava Aaro Linnalaakso toteaa SuomiKoris.com-sivustolle.

Ensimmäisenä tositoimiin pääsevät Fenerbache ja Zalgiris.

– Tässä on mielenkiintoista nähdä, saako yksi tarina vielä lisää jatkoa? Zalgiris on venynyt hienosti tähän saakka ja he hakevat vielä lisää yllätystä. On silti sanottava, että kyllä Fenerbache tämän parin suosikki on, Linnalaakso pohtii.

TsSKA Moskovan ja Real Madridin väännöstä Linnalaakson mukaan voi odottaa mitä vaan.

– Tässä kun olen lukenut kaikenlaisia ennakoita, niin osa pitää TsSKAta suosikkina ja osa Real Madridia. Hajaääniä on molempiin suuntiin ja tasainen peli on luvassa. Mutta se on taas kerran sanottava, että ei Final Fouria ilman espanjalaisjoukkuetta, Linnalaakso huomauttaa.

Ottelut näkyvät perjantai-iltana suorina lähetyksenä osoitteessa viaplay.fi ja niiden parhaat palat ovat nähtävissä osoitteesta viafree.fi.