Euroliigan mitalipelit pelattiin sunnuntaina ja mestariksi itsensä kampesi Real Madrid, joka kaatoi finaalissa hallitsevan mestari Fenerbahcen.

Real Madrid nappasi lopulta jännittävien vaiheiden jälkeen 85-80 (38-40)-voiton. Real ratkaisi ottelun kolmannella neljänneksellä, kun sai kurottua pienen etumatkan ja suurimmillaan ero oli nelisen minuuttia ennen loppua, kun Real johti 11 pisteellä. Fenerbahce sai kuitenkin takaa-ajon aikaiseksi ja viimeisellä minuutilla elettiin jännittäviä hetkiä. Parikymmentä sekuntia ennen loppua Fabien Causeur missasi molemmat vapaaheittonsa, kun eroa oli kolme pistettä, mutta Trey Thompkins nousi espanjalaisten sankariksi tippaamalla irtopallon sisään kasvattaen eron viiteen. Se katkaisi samalla Fenerbahcen selkärangan ja Real juhli voittoa.

Pronssiottelussa nähtiin yllätys, kun Euroliiga-kauden yllätysjoukkue Zalgiris voitti Moskovan TsSKA:n 79-77 (41-35). Zalgiris johti peliä suurimmillaan jo 24 pisteellä, mutta päätösneljänneksellä TsSKA aloitti hurjan kirin ja pääsi kahden pisteen päähän, mutta aika loppui moskovalaisilta kesken.