Vilpas ja Mikko Koivisto ovat sopineet jatkosopimuksesta kevääseen 2021 saakka. Susijengin vakiokasvoihin kuuluvalla heittäjällä oli jo voimassa oleva sopimus ensi kaudesta, nyt sopimukseen sorvattiin myös seuraavat kaksi kautta.

Tuleva kausi on 31-vuotialle Koivistolla jo 9. Korisliigassa. Lisäksi miehellä on kokemusta NCAA:sta, Saksan BBL:stä ja Turkin pääsarjasta. Alkava sesonki on ”Koivarin” kolmas Vilppaan paidassa. Koivisto on pelannut yhteensä 287 Korisliiga ottelua, joissa hän on viimeistellyt keskimäärin 10.1 pistettä ja 3p heitot ovat uponneet kunnioitettavalla 40,1% tarkkuudella. Päättyneellä kaudella Koivisto pelasi Vilppaan paidassa 41 ottelua viimeistellen keskimäärin 7.7pistettä ja 3p heittoprosentti oli 41.0%.

Koivisto kuuluu Susijengin vakiokasvoihin ja on mukana myös tulevana kesänä Henrik Dettmanin johtamassa maajoukkueessa, joka tavoittelee paikkaa MM-karsintojen seuraavaan vaiheeseen. Koivisto on pukenut Suomi-paidan ylleen 106 kertaa.

– Salossa on kaikki asiat hoidettu erittäin hienosti ja olen nauttinut täällä olosta niin kentällä, kuin kentän ulkopuolella. Salohalli on sarjan paras halli ja Vilppaan fanit ovat parhaimmat Suomessa. Näistä syistä tässä vaiheessa uraa oli helppo ratkaisu sitoutua seuraavaksi kolmeksi vuodeksi Vilppaaseen. Nälkää on jäänyt kahdesta edellisestä kaudesta runsaasti, joten tavoiteltavaa riittää jatkoon, Koivisto toteaa Vilppaan sivuilla.