Helsinki Seagulls on tehnyt sopimuksen 32-vuotiaan Tuomas Ojan kanssa, joka siirtyy joukkueen apuvalmentajan rooliin Petri Vellingin siirryttyä Lahti Basketin päävalmentajaksi. Oja siirtyy Seagullsin vahvuuteen Joensuun Katajasta, jossa hän toimi apuvalmentajana kausina 2014-2018.

Kokenut Oja on saavuttanut valmennusurallaan jo kaksi SM-kultaa (apuvalmentajana 2015 ja 2017 Joensuun Katajassa), sekä yhden SM-kullan B-poikien sarjassa 2009 (apuvalmentaja, JKS). Lisäksi häneltä löytyy myös SM-hopeamitali omalta pelaajauraltaan Namika Lahden paidasta vuodelta 2007.

Ojalta löytyy kokemusta myös päävalmentajan roolista Naisten Korisliigasta HoNsU:n riveistä kausilta 2012-2014. Lisäksi hän on ollut mukana naisten maajoukkueen valmennusryhmässä vuodesta 2015 lähtien.

– Hienoa tulla mukaan Seagullsin organisaatioon, kaiken kuulemani ja näkemäni perusteella seuran toiminnasta huokuu ammattimaisuus ja hyvä tekemisen meininki, Oja toteaa Seagullsin tiedotteessa.

Seagullsin urheiluhenkilökunta on ensi kaudeksi valmiina. Päävalmentajana jatkaa Mikko Larkas, apunaan Oja sekä fysiovalmentaja Jussi Immonen ja osteopaatti Aleksi Hakanto.