Jamar Wilsonin kausi Ranskan liigassa päättyi pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella, kun Nanterre hävisi Strasbourgille suoraan kahdessa ottelussa. Wilson manasi kauden aikaista epätasaisuutta joukkueen otteissa.

Wilson siirtyi Nanterren riveihin marraskuussa ja nousi heti joukkueen luottopelaajiin. Nanterre pelasi kauden aikana myös Mestarien liigassa, jossa joukkue eteni alkulohkosta jatkoon, mutta tie katkesi ensimmäisellä pudotuspelikierroksella turkkilaista Banvitia vastaan. Ranskan liigassa Nanterre oli runkosarjassa seitsemäs ja sai pudotuspeleissä vastaansa Strasbourgin. Strasbourg otti jatkopaikan suoraan kahdella voitolla eikä Nanterre löytänyt aseita joukkueen pysäyttämiseksi.

– Kausi oli monin paikoin ylä- ja alamäkeä. Se, miten lopetimme kautemme, jotenkin summasi sen. Meillä oli erittäin lahjakas ja varsin kokenut joukkue, mutta ongelmamme oli se, ettemme taistelleet tarpeeksi kovaa ja olimme joukkueena pehmeitä. Meillä ei ollut identiteettiä. Pelaajavaihdosten aikana yritimme löytää sitä, mutta kautemme osoittaa hyvin millainen merkitys sillä on, jos joukkueella on identiteetti tai ei ole, Wilson summasi kautta Koripalloliiton tiedotteessa.

Wilson ensi kauden suunnitelmat ovat jo hahmottumassa ja hän haluaa tehdä päätöksen jatkostaan mahdollisimman nopeasti.

– Minulla on ollut kaksi sopimustarjousta pöydällä ja toiseen olen vastannut jo kieltävästi. Viime vuosina joukkueen valinta on tuntunut venyvän viime tippaan, mutta tällä hetkellä haluan tehdä päätöksen ajoissa. Haluan päästä joukkueen mukaan heti alusta saakka mieluummin kuin pelata uhkapeliä, ja odotella aivan kesän loppuun mitä on tarjolla.