Korisliigan mestari Karhubasket on solminut vuoden sopimuksen 22-vuotiaan Okko Järven kanssa. Viime kaudella Järvi pelasi Korisliigaa Espoo Unitedissa. Espoossa Järvi teki 40 ottelussa 9,5 pistettä, otti 4,1 levypalloa ja jakoi 1,7 syöttöä.

193-senttinen ja 93-kiloinen Järvi on Tapiolan Hongan kasvatti. Ennen Unitedissa pelattua vuotta, Järvi pelasi kaksi kautta Salon Vilppaassa. Yhteensä Järvellä on kasassa 190 Korisliigan ottelua. Vilppaassa hän voitti Korisliigan hopeaa ja nuorissa hän voittanut kasvattajaseurassa sekä 19- että 16-vuotiaiden mestaruudet. Järvellä on pelattuna yhteensä 61 nuorten maaottelua eri ikäluokissa.

Karhubasketin päävalmentaja Jussi Laakso oli tyytyväinen, kun Järven sopimus varmistui.

– Okko on nuorisomaajoukkueissa marinoitunut 2-3 paikan pelaaja, joka tuo mukanaan heitto- ja juoksuvoimaa hyökkäyspäähän. Hän pystyy puolustamaan useamman pelipaikan pelaajia, joka antaa meille mahdollisuuksia erilaisiin variaatioihin siellä. Olen seurannut Okon kehitystä 13-vuotiaasta lähtien ja olen tietenkin tyytyväinen siihen, että tiemme kohtaavat näissä merkeissä. Hän on erittäin hyvä harjoittelija ja vihaa häviämistä, joten persoona sopii palettiimme erinomaisesti, Laakso kertoo Karhun sivuilla.

– Pelaan mieluiten kakkospaikalla, heittävän laiturin paikalla. Pelasin viime kaudella alkukaudesta myös ykköspaikalla, mikä ei ole täysin minun juttuni, mutta sekin kokemus oli arvokas. Vilppaassa roolini oli ajaa korille, mutta viime kaudella Unitedissa olin enemmän heittäjän roolissa. Olen hieman kookkaampi kakkospaikan pelaaja, fyysinen, mutta pystyn myös hyvin juoksemaan kenttää, Järvi listaa omat vahvuudet.

Karhubasketilla on nyt pelaajasopimuksen Bojan Sarcevicin, Okko Järven, Mikael Laihosen ja Eero Innamaan kanssa ensi kaudeksi.