Susijengin 2.7. pelattava MM-karsintaottelu Islantia vastaan kiinnostaa suomalaista urheilukansaa. Hartwall Areenan viimeiset istumapaikat myytiin loppuun perjantai-iltapäivällä. Yksittäisiä ottelulippuja saattaa vielä vapautua myyntiin.

– Olen suunnattoman iloinen Susijengin ja koko suomalaisen korisperheen puolesta. Tämä on taas uusi virstanpylväs, josta voimme olla yhdessä ylpeitä. Tulossa on mielettömät kesäbileet, kommentoi Koripalloliiton tapahtuma- ja elämysjohtaja Mika Mäkelä Koripalloliiton tiedotteessa.

– Yksittäispaikkoja saattaa vapautua myyntiin lähiviikkojen aikana. Ilmoitamme mahdollisista lippujen vapautumisista Susijengin sosiaalisen median kanavissa, joten kannattaa seurata Susijengiä Facebookissa ja Instagramissa,

Susijengin ja Islannin väliseen MM-karsintaotteluun on myyty 11 000 ennakkolippua. Joukkue rikkoi viime syyskuussa kaikkien aikojen katsojaennätyksensä keräämällä EM-kisojen kotiotteluun Kreikkaa vastaan 12 327 katsojaa. Heinäkuun 2. päivän lopullisen katsojamäärän määrittää aitioiden käyttöaste. Hartwall Arenalla on yli 2000 aitiopaikkaa, joita ei ole vielä mitenkään huomioitu ennakkolippujen myyntiluvuissa.

Susijengin supertähdet aina NBA-komeetta Lauri Markkasesta FC Barcelonan Petteri Koposeen ja Unicaja Malagan yleisönsuosikki Sasu Saliniin esiintyvät suomalaisyleisön edessä myös viikko aikaisemmin, maanantaina 25.6., kun Susijengi kohtaa MM-karsintojen kenraaliottelussaan Viron. Kyseisen ottelun ennakkolipunmyynti on parhaillaan käynnissä.