LeBron Jamesin tulevaisuus herättää kysymyksiä – ”Minulla ei ole vastausta”

© Kuva: Getty Images

LeBron James saattoi pelata viimeisen pelinsä Cleveland Cavaliersin paidassa, kun Cleveland hävisi suoraan neljässä ottelussa Golden State Warriorsille. James on kesällä vapaa agentti ja luonnollisesti maailman parhaan pelaajan kintereillä on useampi seura.

Jamesin tulevaisuuden suunnitelmat ovat eittämättä NBA-kesän suurin mielenkiinnon aihe. Hänen sopimuksensa Clevelandin kanssa päättyy tulevana kesänä eikä James ole vielä hiiskunut suunnitelmistaan.

– Perheeni näyttelee isoa osaa siinä mitä päätän tehdä urallani. Joten minulla ei ole teille vastausta juuri nyt, James totesi ESPN:n mukaan.

Jamesin on ilmoitettava Cavaliersille kesäkuun 29. jatkoaikeistaan. Cavaliersilla on kuitenkin mahdollisuus tarjota Jamesille viiden vuoden ja 205 miljoonan dollarin arvoista sopimusta. Heinäkuun ensimmäisenä päivänä muilla seuroilla on mahdollisuus pistää oma tarjouksensa Jamesin pöydälle.

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…