Pyry Rainamaa, 28, jatkaa Kaarinan Uran profiilipelaajana myös ensi kaudella Korisliigassa. Upea urheilija valloitti valoisalla persoonallaan fanien sydämet jo ensimmäisellä Ura-kaudellaan.

194-senttinen Rainamaa oli kuluneella kaudella todellinen iloisen pelitavan ilmentymä. Energinen ja juonikas pelimies keikkui sarjan kaikkien tärkeiden tilastokategorioiden kärjessä. Ratkaisevassa divarifinaalissa Rainamaa jakeli peräti 16 koriin johtanutta syöttöä.

– Viime kausihan meni juuri niin, kuin suunnittelimmekin. Kaikki jätkät pelasivat hyvin, eikä kenenkään tarvinnut erityisesti loistaa, Rainamaa summaa omaa osuuttaan korostamatta Uran sivuilla.

– Mielenkiinnolla tietysti odotan tulevaa kautta. Tästä on hyvä jatkaa, kun ympärillä on tutut kaverit ja tuttu pelitapa. Toivottavasti se riittää mahdollisimman pitkälle myös Korisliigassa.

– Meidän kotipelit siirtyvät nyt suurimmaksi osaksi Kupittaan palloiluhalliin. Odotamme tietysti, että kaarinalaisten lisäksi koko Turun seudun korisväki tulee täyttämään katsomon, kun Korisliigaa pitkästä aikaa täälläpäin taas pelataan, Rainamaa heittää lopuksi yleisöllekin haasteen.

Uran päävalmentaja Kristian Palotie on haltioissaan jatkosopimuksesta.

– Rainamaahan oli kuluneella kaudella 1. divisioonan ylivoimaisesti paras pelaaja, joten totta kai olen todella onnellinen, että Pyry jatkaa meillä, Palotie hihkuu.

– Toki Pyryllä on peräti seitsemän Korisliiga-kautta takana, mutta kehitystä on tullut todella paljon viimeisen kahden kauden aikana. Siksi uskon, että, Pyry nyt alkaa kolkutella pelaajana parhaita vuosiaan, kun ikää on kuitenkin vasta 28 vuotta. Myös johtajana ja puolustuksen kenraalina kyvykkyyttä löytyy valtavasti.

– Iso kesä on edessä. Pyry Rainamaalla on mahdollisuus olla todella tehokas pelaaja Korisliigassa jo tulevalla kaudella, Palotie vakuuttaa.

Ura Basketilla on nyt voimassa oleva sopimus Rainamaan lisäksi Joona Airenteen, Aleksi Akpason, Ville Hännisen sekä Eero Sahlbergin kanssa.