Dallas ei anna tähtivarauksensa pelata MM-karsinnoissa

© Kuva: Getty Images

Dallas Mavericks nappasi itselleen Luka Doncicin NBA:n varaustilaisuudessa Atlanta Hawksin kanssa tehdyn vaihtokaupan myötä. Slovenian kanssa viime kesänä EM-kultaa juhlinut Doncic ei kuitenkaan saa pelata näissä MM-karsintaotteluissa.

Slovenia hävisi torstaina Espanjalle ja kohtaa seuraavaksi Montenegron, mutta Dallas haluaa tähtihankintansa lepäävän ja on kieltänyt hänen pelaamisensa tulevissa peleissä. Doncic nähtäneen kuitenkin Dallasin kesäliigan joukkueessa.

Doncicilla on takanaan raskas, mutta menestyksekäs vuosi. Ensin hän oli johdattamassa Sloveniaa EM-kultaan viime kesänä, jonka jälkeen hän voitti Real Madridin kanssa sekä Espanjan liigan että Euroliigan. Hänet valittiin Euroliigassa sekä runkosarjan että Final Four -turnauksen MVP:ksi ja hän korjasi myös Espanjan liigan MVP-tittelin itselleen.

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…