Video: MM-karsintaottelussa karmea joukkotappelu – nyrkit heiluivat ja potkuja sateli

Ravien vauhtijuhla Mikkelissä: St Michel -ajo! Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!

Filippiinien ja Australian välinen MM-karsintaottelu sai ikävän käänteen, kun ottelussa käynnistyi joukkotappelu.

Tilanne kärjistyi, kun Filippiinien Roger Ray Pogoy tönäisi tilanteen jälkeen Australian Chris Gouldingia. Australian Daniel Kickert vastasi tilanteeseen iskemällä Pogoyta kyynärpäällä kasvoihin, jonka jälkeen joukkotappelu todenteolla käynnistyi. Filippiinien puolelta tilanteeseen tulivat myös taustahenkilöt.

Tilanteen jälkeen peräti 13 pelaajaa lensi katsomoon ja Filippiinit joutui pelaamaan kolmella, kunnes kaksi pelaajaa sai virhetilinsä täyteen ja ottelu jouduttiin keskeyttämään. Voittolukemat olivat Australialle lopulta 89-53. FIBA on ilmoittanut aloittavansa tutkinnan tapauksesta ja päättää mahdollisista sanktioista myöhemmin.

Ravien vauhtijuhla Mikkelissä: St Michel -ajo! Nappaa riskitön veto tai talletusbonus!