Susijengi eteni maanantai-iltana lohkokakkosena jatkoon omasta MM-karsintojen alkulohkostaan peittoamalla Islannin täpötäyden Hartwall Arenan valvovan silmän alla. Susijengillä on edessään syys-, marras- ja helmikuussa pelattavat kivikovat karsintaikkunat.

Kuuden joukkueen jatkokarsintalohkosta kolme parasta etenee Kiinan MM-kisaparketeille. Kiinan MM-kisat pelataan 31.8.-15.9.2019. E- ja F-lohkon joukkueista muodostetussa jatkokarsintalohko K:ssa pelaavat Susijengin, Tshekin ja Bulgarian lisäksi E-lohkosta jatkokarsintoihin edenneet Ranska, Venäjä ja Bosnia-Hertsegovina.

Jatkokarsintalohkoa johtaa kaikki kuusi otteluaan voittanut Ranska perässään viisi voittoa kuudesta ottelusta hakenut Tshekki. Ranskalla ja Tshekillä on vahvin ote MM-kisapaikasta ennen jatkokarsintojen alkua. Kolmannessa MM-kisapaikassa ovat tällä hetkellä rinta rinnan kiinni kolme voittoa kuudesta ottelustaan hakeneet Venäjä ja Susijengi. Kahden voiton Bulgaria ja Bosnia pitävät perää.

MM-jatkokarsinnat alkavat pari viikkoa ennen seurajoukkuekauden 2018-19 alkua. Susijengi isännöi 13.9. kotikentällään Bosniaa ja matkustaa 16.9. tappiottoman Ranskan vieraaksi.

Toinen MM-jatkokarsintaikkuna pelataan marras-joulukuussa. Ikkuna käynnistyy harvinaisella herkulla, kun Susijengi kohtaa kotonaan Venäjän. Derbyä seuraa 3.12. pelattava vierasottelu Bosniassa.

Viimeisten MM-kisapaikkojen kohtalo ratkeaa helmikuussa. Ranska saapuu Suomen vieraaksi 21.2., ja jatkokarsintojen päätöskierroksella Susijengi matkustaa Venäjälle 24.2.