Sivusto: Petteri Koponen päässyt sopimukseen huippuseuran kanssa

© Kuva: fiba.com

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Koripallosivusto Eurobasket.com kertoo sivuillaan, että Susijengin takamies Petteri Koponen on päässyt yhteisymmärrykseen sopimusehdoista kreikkalaisjätti Panathinaikosin kanssa.

Koposesta tuli vapaa agentti kesällä, kun Barcelona ei käyttänyt optiotaan tulevasta kaudesta ja osti Koposen sopimuksen ulos. Panathinaikosin päävalmentaja Xavi Pascual ilmoitti seuralle haluavansa Koposen riveihinsä ja Eurobasketin mukaan Koponen on suostunut ateenalaisseuran sopimustarjoukseen. Sivusto pohjaa tietonsa kreikkalaismedian lähteisiin.

Panathinaikos on voittanut Kreikan mestaruuden peräti 36 kertaa ja on myös hallitseva mestari. Euroliigassa joukkue sijoittui runkosarjassa neljänneksi, mutta putosi ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Real Madridille.

Malmin Super-Koriksen kasvatti on pelannut ulkomailla aiemmin Bolognassa, Himkissä ja viimeksi kaksi kautta Barcelonassa.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!