Sivusto: Petteri Koposen siirto suurseuraan vielä jäissä – yksi iso este siirrolle

© Kuva: fiba.com

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Eurobasket-sivusto uutisoi tiistaina, että Petteri Koponen olisi jo päässyt yhteisymmärrykseen sopimusehdoista kreikkalaisjätti Panathinaikosin kanssa. Eurohoops-sivusto sen sijaan tietää kertoa, ettei sopimusta ole vielä tehty.

Panathinaikos-huhut ovat pyörineet Koposen ympärillä viimeisen viikon ajan. Vaikka osapuolten tiedetään neuvottelevan, niin Eurohoopsin mukaan sopimusta ei ole vielä sinetöity. Koposen siirrossa on yksi iso este, sillä hänen tilanteensa riippuu paljon joukkueen takamies Nikos Pappasin tilanteesta. Mikäli Pappas tekee Panathinaikosin kanssa jatkosopimuksen, on varsin epätodennäköistä, että Panathinaikos tekisi sopimuksen myös Koposen kanssa, sillä molemmat pelaavat samaa roolia ja myös taloudellisesti taakka on varsin raskas. Pappas on suostunut Panathinaikosin tekemään tarjoukseen ja loppu on seuran omistaja Dimitris Giannakopoulosin käsissä. Eurohoopsin mukaan Pappas ei ole Xavi Pascualin toivelistan kärjessä, kun hän taas varta vasten halusi Koposen joukkueeseensa. Lopullisen päätöksen tekee kuitenkin Giannakopoulos.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!