Euroliigan otteluohjelma julki – härskit päällekkäisyydet MM-karsintaotteluiden kanssa

© Kuva: fiba.com

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Euroliigan ja FIBA:n kädenvääntö MM-karsintaotteluista ei näytä laantuvan, kun Euroliiga julkaisi tulevan kauden otteluohjelmansa.

Euroliiga pyörähtää käyntiin lokakuun 11. päivä eikä se aio tälläkään kaudella väistää FIBA:n MM-karsintaikkunaa. MM-karsintojen jatkolohkon otteluita pelataan marraskuussa ja Euroliiga on asettanut varsin härskisti kyseisille päiville otteluita.

Marraskuun 29. päivänä Espanja ja Turkki pelaavat tärkeän MM-karsintaottelun ja samaan aikaan Euroliigan kierroksella pelataan peräti kolme turkkilais- ja espanjalaisjoukkueiden välistä peliä. Samaan aikaan Italia mittelee MM-karsinnoissa Liettuaa vastaan ja Euroliigassa Zalgiris kohtaa Olimpia Milanon.

Näyttää siis hyvin epätodennäköiseltä, että Euroliigassa pelaavia pelaajia nähtäisiin marraskuun MM-karsintaotteluissa.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!