Korisliigan mestarille kova vastus Mestarien liigan karsintoihin

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Koripallon Mestarien liigan karsintakierroksen otteluparit arvottiin keskiviikkona Genevessä. Karhubasket kohtaa ensimmäisellä karsintakierroksella CSM Oradean. Torstaina 20. päivä syyskuuta pelataan karhuluolassa eli yhteiskoulun liikuntahallissa ja lauantaina 22. päivä joukkueet iskevät yhteen Romaniassa. Kahden ottelun yhteistuloksen perusteella voittaja etenee toiselle karsintakierrokselle, joka pelataan heti seuraavalla viikolla.

CSM Oradea on Romanian viime kauden mestari, kun se voitti finaaleissa Jukka Toijalan valmentaman Steauan otteluvoitoin 3-1.

Oredeasta tekee entistä mielenkiintoisemman vastustajan oranssipaitojen entinen takamies Giordan Watson, joka on juuri solminut joukkueen kanssa sopimuksen. Watson pelasi kaudella 2012-2013 Kauhajoella takamiehenä. Sen jälkeen Watson on pelannut ammattilaisena Romaniassa, Turkissa ja Ranskassa. Viime kaudella hän pelasi Romaniassa UBT Cluj Napoka joukkueessa.

Jos Karhubasket voittaa CSM Oradean kohtaisi se toisella karsintakierroksella voittajan otteluparista Siauliai (Liettua) – Lukoil Levski (Bulgaria). Vierasottelu olisi Bulgariassa tiistaina 25. päivä syyskuuta ja kotiluolassa pelattaisiin lauantaina 28. syyskuuta. Kolmannella karsintakierroksella odottaisi sitten suoraan sinne sijoitettu Nanterre 92 (Ranska).

Lähde: Karhun kotisivut

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!