NBA-kiertolaisen matka jatkuu – viides joukkue kuuteen kauteen

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Brooklyn Nets on tehnyt vaihtokaupan Atlanta Hawksin kanssa, jonka yhteydessä Jeremy Lin siirtyy Brooklynistä Atlantaan.

Brooklyn saa vaihtokaupan yhteydessä Atlantan tulevaisuuden toisen kierroksen varausoikeuksia. Linin ura NBA:ssa on ollut melkoista kiertolaiselämää. Hän debytoi Golden Staten riveissä vuonna 2010, mutta löi itsensä todenteolla läpi seuraavalla kaudella New Yorkissa. Sen jälkeen hänen tiensä on vienyt Houstoniin, Lakersiin, Charlotteen ja viimeksi Brooklyniin. Hän joutui jättämään lähes koko viime kauden väliin loukkaantumisen takia ja ehti pelata ainoastaan yhdessä pelissä.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!