KTP on tehnyt sopimuksen 19-vuotiaan Miika Heinosen kanssa. Heinonen siirtyy KTP:n riveihin HBA:sta. Asiasta uutisoi Kymen Sanomat sivuillaan.

Hän KTP:n päävalmentaja Tomi Kamiselle tuttu peluri jo entuudestaan, sillä Kaminen on valmentanut lahjakasta peluria aiemminkin.

- Olen valmentanut Miikaa MuKissa 11 vuotta. Hän on erittäin nälkäinen ja motivoitunut kaveri. Miika tulee ehkä vähän puskista, mutta uskon, että hän tulee yllättämään monet taidoillaan, Kaminen toteaa Kymen Sanomien sivuilla.

Takamies tilastoi viime kaudella Divari A:ssa keskimäärin 11,6 pistettä, 3,1 levypalloa, 3,4 syöttöä ja 1,4 riistoa ottelua kohden.

— Hän osaa heittää, mutta myös ajaa korille. Meillä on monta takamiestä, mutta varsinaisia pelintekijöitä on vain Antto (Nikkarinen). Miika on pelannut koko uransa pointtina, joten hänellä on edellytykset kakkospelintekijäksi.

— Miika on todella fyysinen ja riskirakenteinen kaveri, reidet ovat kuin tukit, Kaminen hymyilee. Mutta sen ei kannata antaa hämätä. Hän polkaisee räjähtävästi liikkeelle ja lyö palloa alaspäin. Etuna on myös, että hän pystyy puolustamaan pidempiäkin pelaajia, Kaminen kuvailee tuoretta vahvistusta.